Schermtoetsenbord gebruiken voor autorisatie van USB-apparaten

Schermtoetsenbord mag alleen worden gebruikt voor de autorisatie van USB-apparaten die de invoer van willekeurige tekens niet ondersteunen (bijvoorbeeld barcodescanners). U wordt afgeraden om Schermtoetsenbord te gebruiken voor de autorisatie van onbekende USB-apparaten.

Zo staat u het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties al dan niet toe:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionBadUSB Attack Prevention in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik het selectievakje Gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisatie van USB-apparaten verbieden als u het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties wilt blokkeren of toestaan.
  4. Sla uw wijzigingen op.